Την Κυριακή 2 Απρίλιου ο Σύλλογος μας συμμετείχε με συνεργασία του Κ.Π.Ε Ιεράπετρας-Νεάπολης, τον Σύλλογο ΑμεΑ Ιεράπετρας και με την στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ Περιβάλλον του Δήμου Ιεράπετρας στην Πανελλήνια εθελοντική καμπάνια ‘Let’s do it Greece’. Πραγματοποιήθηκαν Δράσεις καθαρισμού και καλλωπισμού στο προαύλιο χώρο του σχολείου Κάτω Χωριού και έγιναν καθαρισμοί στις δύο κρήνες που υπάρχουν στον οικισμό του Κάτω Χωριού.

Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους κάτωθι:

Τους επικεφαλής της Καμπάνιας  κους Αναστάση Σταμάτη και Νίκο Κιούση για την βοήθεια που μας παρείχαν στην οργάνωση και στην υλοποίηση των Δράσεων.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ΑμεΑ Ιεράπετρας που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή μας την προσπάθεια και δέχθηκε το κάλεσμά μας με μεγάλη χαρά.

Τον κο Μυλωνάκη Στράτο Διευθυντή του Κ.Π.Ε Ιεράπετρας που δέχθηκε την πρόσκληση μας να συμμετάσχει.

Την κα Μαρία Κουτσελάκη Δασκάλα του σχολείου μας που καθ όλη την εβδομάδα εθελοντισμού στα σχολεία έκανε δράσεις ευαισθητοποίησης στα παιδιά και εξορμήσεις για την ενημέρωση του ντόπιου πληθυσμού στο θέμα της ανακύκλωσης.

Τον κο Βαγγέλη Νάτσο για την παραχώρηση ηχητικου εξοπλισμού κατά τη διάρκεια των δράσεων.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περίπου 90 εθελοντές που έλαβαν μέρος στις δράσεις για να κάνουμε το Σχολειό μας και τον τόπο μας λίγο ποιο όμορφο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ