Πρώτη συνάντηση για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ιεράπετρα (Ηχητικό)

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο μετά την πρόσκληση του προέδρου  του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μανώλη Γεωργαλάκη για την προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και την γενικότερη εμφάνισή της  πόλης την περίοδο των εορτών. Στη  συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας κ. Ηλίας Νταραράς, οι Αντιδήμαρχοι Κα Χρύσα Χατζημαρκάκη, και κ. Γιώργος Ασπραδάκης, καθώς επίσης μαθητές των σχολείων της πόλης, σύλλογοι γονέων, επαγγελματικοί φορείς  της περιοχής, σύλλογοι και σωματεία, καθώς και δημότες.

Όπως αναφέρει στον Planet 90,6 ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας κ. Μανώλης Γεωργαλάκης «Συγκινητική ήταν η δυναμική παρουσία των μαθητών, που πραγματικά μας γεμίζει αισιοδοξία για το ότι η νεολαία μας έχει την διάθεση και την όρεξη να προσφέρει και με προτάσεις και νέες ιδέες αλλά και με προσωπική εργασία ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε το σκοπό μας.  Έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων προκειμένου η πόλη και η περιοχή να προετοιμαστεί ακόμα αρτιότερα, με στόχο να προσφέρει στους κατοίκους της αλλά και στους επισκέπτες της την  εορταστική ατμόσφαιρα που ταιριάζει εκείνες τις άγιες μέρες.

Συμφωνήθηκε να γίνει επεξεργασία των προτάσεων και να υπάρξει από μέρους του Δήμου συντονισμός προκειμένου να διαμορφωθεί πλουσιότερο πρόγραμμα εκδηλώσεων με  μετακλητά σχήματα αλλά και παρουσιάσεις δράσεων, εκδηλώσεων και παραστάσεων που προετοιμάζονται από τους δραστήριους φορείς στην περιοχή μας.

Ταυτόχρονα σε  σχέση με την εμφάνιση  της  περιοχής τονίστηκε ότι έχει γίνει κατάλληλη προετοιμασία και καταβάλετε κάθε προσπάθεια προκειμένου η πόλη μας να είναι ακόμα  πιο ζωντανή πιο φωτεινή πιο φιλόξενη από κάθε άλλη χρονιά.» Για το αναλυτικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέχρι την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Μ. του Δήμου Ιεράπετρας κ. Μ. Γεωργαλάκης, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Planet 90,6 FM

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Μανώλης Γεωργαλάκης