Υπεγράφη η σύμβαση για τη «Μελέτη Διερεύνησης Δημιουργίας Εμπορικού Λιμένα στην Παχειά Άμμο»

Υπεγράφη τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας,  Πετρά Αντώνιο και τους ανάδοχους μελετητές η σύμβαση για τη «Μελέτη Διερεύνησης Δημιουργίας Εμπορικού Λιμένα στην Παχειά Άμμο».

Στόχος της μελέτης, ο προϋπολογισμός της οποίας ανέρχεται στο ποσό των 16.217,71 € (με τελικό ποσό σύμβασης 16.182,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) είναι η εκτίμηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης εμπορικού λιμένα στην περιοχή της Παχειάς Άμμου, ενός έργου καθοριστικής σημασίας για την περιοχή, αφού με την αποπεράτωσή του θα έχουν δημιουργηθεί υποδομές υψίστης σημασίας για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

Η διερεύνηση δημιουργίας εμπορικού λιμένα στην Παχειά Άμμο περιλαμβάνει: 1) μία Μελέτη χωροθέτησης Λιμενικών Έργων και 2) μία Οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας του εμπορικού λιμένα. Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την εκτέλεση της σύμβασης ανέρχεται στο ένα έτος.

Η μελέτη χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.