Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί τους Λασιθιώτες και τις Λασιθιώτισσες στην συγκέντρωση των Συνταξιουχικών Οργανώσεων – Σωματείων Κρήτης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Λασιθίου χαιρετίζει την Παγκρήτια συγκέντρωση των Συνταξιουχικών Οργανώσεων – Σωματείων Κρήτης που διοργανώνεται στον Άγιο Νικόλαο, την Τετάρτη 11 Ιουλίου και ώρα 11πμ. στην πλατεία Αγίου  Νικολάου.

Καλεί τους Λασιθιώτες και τις Λασιθιώτισσες να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση και να διαμαρτυρηθούν μαζί τους για  την «επίθεση» στις συντάξεις  και στην ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη που συνεχίζουν να δέχονται εδώ και οκτώ χρόνια.

Οι εργαζόμενοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτυρηθούν μαζί με τους συνταξιούχους για τα δίκαια αιτήματά τους  και παράλληλα να εκφράσουν και την δική τους διαμαρτυρία για τις  αντεργατικές-αντιλαϊκές  πολιτικές που  ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις στα χρόνια των μνημονίων.

Συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, άνεργοι έχουν κάθε λόγο να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο αφού την κρίση την πληρώνουν κυρίως αυτοί και όχι εκείνοι που την προκάλεσαν.

ΟΛΟΙ  μαζί ενάντια στις αντισυνταξιουχικές πολιτικές.
ΟΧΙ  στα μνημόνια.
ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε.