Συγχαρητήρια του δημάρχου Ιεράπετρας στο τμήμα χορού και παράδοσης του δήμου

Στη μουσικοχορευτική παράσταση «Ένα τραγούδι… ένα χωριό»  του τμήματος χορού και παράδοσης του Δήμου Ιεράπετρας, η οποία έκλεισε τον κύκλο των φετινών εκδηλώσεων των δομών και τμημάτων της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.του Δήμου Ιεράπετρας, βρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Ο κ. Καλαντζάκης συνεχάρη θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης, την κ. Κατερίνα Βαγγέλα, τους μουσικούς κ. Βαγγέλη Βαρδάκη, κ. Κωστή Αβυσσινό, κ. Νίκο Μαστοράκη και κ. Γιάννη Βρακουράκης και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μάνο Γεωργαλάκη.

Επιπλέον, μετά το πέρας της παράστασης, ο Δήμαρχος πραγματοποίησε την τιμητική βράβευση της εξαίρετης καλλιτέχνιδας κας.  Αννέτας Γεωργουλοπούλου για την πολυετή συνεισφορά της στο παραδοσιακό τραγούδι.

Ο  κ. Καλαντζάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Για ακόμα μία φορά η χορευτική ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας παρουσιάζει στο κοινό μία παράσταση υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου.

Η αρτιότητα και η ποιότητα του αποτελέσματος που κάθε φορά επιμελείστε αποδεικνύει τη συνέπειά της δουλειάς σας, την αφοσίωσή και την αγάπη για αυτό που κάνετε, γεγονός που μας κάνει πολύ χαρούμενους για την πρωτοβουλία που αναλάβαμε για τη σύσταση της Δημοτικής Χορευτικής Ομάδας.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε το καλλιτεχνικό δημιουργικό σας έργο.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ