Τα περιφερειακά τμήματα του Ε.Ε.Σ. σε όλη την Κρήτη επισκέφθηκε ο Προέδρος του Ερυθρού Σταυρού (Ηχητικό)

Για την περιοδεία στην Ιεραπετρα μίλησε στον Planet90,6 o πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Στην Ιεραπετρα ολοκληρώθηκε η περιοδεία του νέου Προέδρου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Νίκου Οικονομόπουλου. Μαζί με τους συνεργάτες του ο κ. Ν. Οικονομόπουλος ενημέρωσε τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο, και τα μέλη του Π. Τ. Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Όπως ανέφερε στον Planet90,6 ο κ. Α. Μαμαντόπουλος, πνέει πλέων «ούριος» άνεμος στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό καθώς το νέο Δ.Σ. είναι αιρετό και όχι διορισμένο με δικαστικές αποφάσεις, τύπου στρατιωτικού κατεστημένου, και δρομολογούνται νέες δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ο κ. Ν. Οικονομόπουλος στην επίσκεψη του στην Ιεραπετρα εξήρε τη δράση του περιφερειακού τμήματος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πολύπλευρη δράση του, και εξήρε τόσο την εκστρατεία στον καρκίνο του μαστού, όσο και την εν γένει δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδας του Π. Τ. Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας ζητήθηκε η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού στο τοπικό τμήμα.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος