Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παιδικό μας Τμήμα « Τα παιδιά κάνουν Θέατρο»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας
Συγχαίρει τα παιδιά του παιδικού του τμήματος «τα παιδιά κάνουν θέατρο» για την καταπληκτική παράσταση που έδωσαν στις 19 του Ιούνη στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.

Κατάφεραν να μας εκπλήξουν για ακόμη μία φορά ανταγωνιζόμενα με τον ίδιο τον άριστο εαυτό τους που μας είχε παρουσιάσει τους «Όρνιθες» πέρυσι. Βέβαια, η παράσταση ήταν ανανεωμένη, εμπλουτισμένη με νέα θεατρικά στοιχεία, νέους ρόλους, νέα «αύρα».
Συγχαίρουμε και πάλι όλους τους συντελεστές και ιδιαιτέρως την κ. Δασκαλάκη Καλλιόπη για τη σκηνοθεσία που, ομολογουμένως, έχει ευδιάκριτο το προσωπικό της στίγμα και την προσωπική της δημιουργική και σπιρτόζικη θεατρική προσέγγιση και την κ. Δρούγκα Έλσα για την επιμέλεια του κειμένου.Συγχαίρουμε τους γονείς των μικρών μας ηθοποιών που στηρίζουν τα παιδιά τους σε δημιουργικές πολιτιστικές συμμετοχές και πάνω από όλους, θα το ξαναπούμε, συγχαίρουμε τα παιδιά για τη σοβαρότητα και το μεράκι με τα οποία αγκάλιασαν το θέατρο προσφέροντάς μας αναπάντεχες ευχάριστες εκπλήξεις με την παράστασή τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ