Συνεχίζετε ο συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων για την καλύτερη ανταπόκριση στο ρόλο της Πολιτικής στους δήμους του Λασιθίου (Ηχητικό)

Σε ουσιώδη θέματα που αφορούν την αποτελεσματικότερη οργάνωση και τον συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων και την πληρέστερη ανταπόκριση στο ρόλο της Πολιτικής Προστασίας, επεκτάθηκε η συζήτηση που είχε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης – αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Λεονταράκης με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο – εντεταλμένο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Γουλιδάκη και τον υπεύθυνο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λασιθίου Νίκο Νικολαϊδη.

Υπερβαίνοντας τον τύπο, μιας απλής εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο κ. Λεονταράκης είχε μια εις βάθος, ουσιαστική ενημέρωση από το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου Μιχ. Βασιλάκη, σχετικά με την εξέλιξη της αντιπυρικής περιόδου, την οργάνωση αλλά και τα προβλήματα και τις ανεπάρκειες που αντιμετωπίζει ο υπάρχων σχεδιασμός αντιπυρικής προστασίας και γενικά σχετικά με το ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει η Πολιτική Προστασία, γενικότερα.

Άμεση σύγκληση των περιφερειακών οργάνων Πολιτικής προστασίας στο Λασίθι

Σε κινητοποίηση βρίσκονται όλοι οι φορείς και εθελοντές που συμμετέχουν στο όργανο της πολιτικής προστασίας της αντιπεριφέρειας Λασιθίου, καθώς και όλα τα αντίστοιχα τμήματα όλων των νομών της Κρήτης, καθώς με εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης έχουν κληθεί για έκτακτες συνεδριάσεις των κατά τόπους οργάνων.

Σε επίπεδο Λασιθίου, Δήμαρχοι, αρμόδιοι Πολιτικής προστασίας και όλοι οι φορείς, οι εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν στο όργανο πολιτικής προστασίας κλήθηκαν στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου σε έκτακτη συνεδρίαση ώστε να επικαιροποιήσουν το σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας στο Νομό Λασιθίου.

goulidakis

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Γιάννης Γουλιδάκης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.