Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση μελών και λογιστών – φοροτεχνικών

oikonomiko-epim-15Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου ενημερωτική συνάντηση μελών και λογιστών – φοροτεχνικών που διοργάνωσε η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που απασχολούν όλους τους κλάδους των Οικονομολόγων και η κατάθεση προτάσεων με σκοπό το σχεδιασμό νέων δράσεων του Περιφερειακού Τμήματος.
Ο Πρόεδρος του Π.Τ. κ. Καρτέρης παρουσίασε τους βασικούς άξονες πρωτοβουλιών της Τοπικής Διοίκησης σε ότι αφορά την εξωστρέφεια του Τμήματος, την ανταπόδοση προς τα μέλη και την ενίσχυση των νέων συναδέλφων. Ακολούθησε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και παρουσίαση προτάσεων. Οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν την εντονότερη παρέμβαση τους Περιφερειακού Τμήματος σε τοπικά ζητήματα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί. Παρέμβαση στη συζήτηση έκανε το μέλος της Κ.Δ. κ.  Γ. Αμπαρτζάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το ΟΕΕ με στόχο την ανάδειξη του ρόλου του Επιμελητηρίου ως θεσμοθετημένου συμβούλου της πολιτείας. Παράλληλα η Τ.Δ. ζήτησε από τους συναδέλφους να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε ότι αφορά τον Κώδικα Δεοντολογίας και την νέα οργανωτική δομή του Επιμελητηρίου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνάδελφοι από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους των οικονομολόγων από το Ηράκλειο και το Λασίθι. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι οι ενημερωτικές συναντήσεις πρέπει να είναι τακτικές, με σκοπό να ενισχυθεί η συμμετοχή των μελών στις δραστηριότητες του Τμήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.