Συγχαρητήρια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας στον Α. Μαμαντόπουλο

Είναι μεγάλη τιμή για την Ιεράπετρα, το Σύλλογό μας και όλη την Κρήτη η επιλογή του. Ένας φίλος και συνεργάτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Ανδρέας Μαμαντόπουλος επιβραβεύεται πανελλήνια αναλαμβάνοντας την εξέχουσα θέση του Προέδρου του Ερυθρού Σταυρού, στην πιο δύσκολη εποχή για τον Ερυθρό Σταυρό.

Η επιλογή του καταδεικνύει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αναγνωρίζει το μεγάλο έργο του και δημιουργεί θετική προοπτική για τον Ερυθρό Σταυρό.  Η κοινωνία έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους, που υπηρετούν με εντιμότητα ,αφοσίωση και με πλήρη συναίσθηση της θέσης που αναλαμβάνουν. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει ,γιατί  είναι ικανότατος και το μέχρι σήμερα έργο του τον έχει καταξιώσει στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο!!!! . Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και καλή δύναμη με υπομονή και επιμονή σε αυτό, που υπό τις χειρότερες συνθήκες αναλαμβάνει!!!!

Μετά την αναχώρηση του Ανδρέα Μαμαντόπουλου για την Αθήνα στα νέα
του υψηλά καθήκοντα, σύμφωνα με το καταστατικό για το διάστημα που θα λείψει, θα τον αναπληρώνει ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Πετράς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Αντιπρόεδρος                                                     Ο Γραμματέας
Αντώνης Πετράς                                                    Χαράλαμπος Κανάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.