Συγχαρητήρια του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας στον Α. Μαμαντόπουλο

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΕΣ για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προέδρου Ανδρέα Μαμαντόπουλου, τα μέλη του Τοπικού Τμήματος συνεδρίασαν εκτάκτως την Τρίτη 6/11/2018 στα γραφεία του ΕΕΣ.

Κατά την συνεδρίαση, ο πρόεδρος ενημέρωσε για τις εξελίξεις και τους στόχους στα κεντρικά διοικητικά όργανα, σίγουρος ότι αφήνει το Τοπικό Τμήμα σε καλά χέρια κατά την ολιγόμηνη απουσία του.

Χρέη προέδρου αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. Μανόλης Παπαδάκης, που ομόφωνα ψήφισαν τα μέλη, καθώς ο αντιπρόεδρος, αιδεσιμότατος  Πετράκης Μιχαήλ, βρίσκεται σε ανάρρωση μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Με την ευκαιρία αυτή, σύσσωμο το Δ.Σ. του εύχεται περαστικά.

Οι δραστηριότητες του Τμήματος συνεχίζονται απρόσκοπτα. Με τις προετοιμασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο για την καθιερωμένη τσάντα της χαράς στις ημέρες των Χριστουγέννων όσο και για την προετοιμασία των εθελοντών στην υποδοχή του Αη Βασίλη την Πρωτοχρονιά.

Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου, ενώ θα γίνει αναγκαία αναπροσαρμογή της εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.


Τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ιεράπετρας ΕΕΣ, σε έκτακτη συνεδρίασή τους σήμερα 6 Νοεμβρίου 2018,αποφάσισαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΕΕΣ και πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματός μας Ανδρέα Μαμαντόπουλο και του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ευχαριστούν επίσης τους εκλέκτορες που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και αναγνώρισαν το έργο του, γνωστό ωστόσο στην τοπική μας κοινωνία.

Για το Δ.Σ η γραμματέας

Κούλα Αγγελάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.