5 σταθμοί Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων στην Ιεράπετρα, το Μύρτος και τον Μακρύ Γιαλό

Εγκαταστάθηκαν και οι υπόλοιποι 5 σταθμοί Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων στην Ιεράπετρα, το Μύρτος και τον Μακρύ Γιαλό! Συνολικά 7 σταθμοί οι οποίοι περιλαμβάνουν ανοξείδωτες ταΐστρες και ποτίστρες έχουν πλέον εγκατασταθεί στην περιοχή μας. Σταγόνα στον ωκεανό όπως λογικά θα παρατηρήσει κάποιος, όμως είναι μια καλή αρχή !! Να ευχαριστήσουμε τους Εθελοντές Φιλοζωικού Ιεράπετρας για την πολύτιμη βοήθεια τους αλλά και τους εθελοντές – κατοίκους κοντά στην Ναυμαχία που χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε!

Να σημειώσουμε για ακόμη μια φορά πως οι σταθμοί δεν τοποθετήθηκαν στις θέσεις που πρότεινε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ιεράπετρας αλλά στις θέσεις που τελικώς ψήφισε το Δ.Σ της πόλης μας με συνέπεια κάποιοι από αυτούς να εγκατασταθούν σε απομακρυσμένες περιοχές τις οποίες δεν μπορούμε να ελέγξουμε για πιθανές κλοπές / καταστροφές στην κατασκευή ή ενέργειες που να περιέχουν δόλο κατά των ζώων.

Επίσης είναι εξαιρετικά δύσκολο να τροφοδοτηθούν χωρίς μεταφορικό μέσο από τους εθελοντές. Τις επόμενες ημέρες και μετά από παρότρυνση αρκετών κατοίκων θα απευθυνθούμε ξανά στον Δήμο Ιεράπετρας ζητώντας την μετεγκατάσταση κάποιων εξ’ αυτών σε σημεία στα οποία θα είναι όντως χρήσιμοι, αποδοτικοί και θα μπορεί να υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται.

Σας ευχαριστούμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ