Σεμινάριο για το προσωπικό του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας  σε συνεργασία με τον αναπληρωτή Διοικητή και το Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας έχουμε αποφασίσει τη διοργάνωση σεμιναρίου, με εισηγητές από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για το προσωπικό του Νοσοκομείου μας με θέμα: «Βασικές δεξιότητες καθημερινών θεμάτων σχέσεων και επικοινωνίας με ασθενείς και συνοδούς».

Θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας από τη Δευτέρα 20 έως 24 Μαΐου 12.00-15.00 καθημερινά.

Είναι προφανές ότι για την αρμονική λειτουργία ενός Νοσοκομείου, η καλή συνεργασία όλων παίζει τον πιο  σημαντικό ρόλο . Ο παράγοντας άνθρωπος εξακολουθεί να παραμένει ο πιο σημαντικός συντελεστής επιτυχίας των αντικειμενικών σκοπών και στόχων κάθε Νοσοκομείου.

Όλοι μαζί μπορούμε με το σωστό τρόπο να περιφρουρήσουμε ότι έχουμε με τόσους αγώνες καταφέρει, με τις ομολογουμένως θετικότατες εξελίξεις ,  όσον αφορά στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό και στο δρομολογημένο εξοπλισμό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.