Εκδήλωση για την «Προώθηση των κρητικών προϊόντων και της κρητικής κουζίνας»

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Προώθηση των κρητικών προϊόντων και της κρητικής κουζίνας» στο πλαίσιο απονομής των σημάτων «κρήτη», «κρητική κουζίνα» και «επισκέψιμα οινοποιεία» σε επιχειρήσεις της Κρήτης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 , στον συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Sentido Pearl Beach (Άρη Βελουχιώτη και Αυστραλών Πολεμιστών 28, τέρμα παραλία Ρεθύμνου) στο Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:00 – 18:00  Προσέλευση – Έναρξη

18:00 – 18:30  Χαιρετισμοί

18:30 – 18:45 «H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «κρήτη» –  Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης

 

18:45 – 19:15 Οι επιχειρηματίες μιλούν για τα σήματα «κρήτη» και τα οφέλη της πιστοποίησης

19:15 – 20:00 Τελετή απονομής σημάτων «κρήτη», «κρητική κουζίνα», «επισκέψιμα οινοποιεία» στις πιστοποιημένες επιχειρήσεις

20:00 – 20:30    Κλείσιμο εκδήλωσης