Προετοιμασία για τη 3η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας «AgroExpo 2019» (Ηχητικό)

Συνέντευξη του Προέδρου Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη

Ανακοινώθηκε από το Επιμελητήριο Λασιθίου, η διεξαγωγή της 3ης Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας «AgroExpo 2019», στο χώρο του Μισεδάκειου Σταδίου του Δήμου Ιεράπετρας. Οι τομείς της έκθεσης αφορούν: γεωργικά εφόδια, μηχανήματα, εξοπλισμό και αγροτικά προϊόντα από την τοπική κοινωνία.

Η έκθεση διοργανώνεται στην Ιεράπετρα. Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα, μια σημαντική κίνηση προβολής της επιχειρηματικότητας, η οποία λειτούργησε για πρώτη φορά το 2016 με μεγάλη επιτυχία ενώ αυτή τη χρονιά οι προσδοκίες είναι ακόμα υψηλότερες. Με την ευκαιρία της διοργάνωσης της έκθεση είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε στον Planet 90,6 με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη για αυτόν τον εν δυνάμει θεσμό.

Η έκθεση «AgroExpo 2019» και το όραμα μίας ανοιχτής και εξωστρεφούς πόλης.  Έτσι δίκαια οι άνθρωποι στον Νομό σχεδιάζουν την AgroExpo 2019 που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρόνια τώρα, ως μια έκθεση για τον πρωτογενή τομέα και τον κλάδο της αγροδιατροφής γενικότερα. Ο κ. Θωμάς Χαριτάκης μίλησε στον Planet 90,6 για το όραμα μιας ανοιχτής πόλης και μιας εξωστρεφούς περιοχής στο νομό Λασιθίου, που μπορεί να αντικρίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Είναι χαρακτηριστικό η μεγάλη ζήτηση στις παγόδες που στην ερχόμενη έκθεση θα φτάσουν τις 70. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι από φέτος υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με την γεωργία ακριβείας και τις εφαρμογές σύγχρονων μεθόδων στη γεωργία.

Βασικός στόχος της AgroExpo 2019 αποτελεί η προβολή της τοπικής παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδος, η προβολή καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και καλλιέργειάς καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών και περιφερειακών επιχειρήσεων.

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.epimlas.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Λασιθίου στο τηλ.: +3028410.22231 ή στο email: info@epimlas.gr.

Θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην Ιεράπετρα. Θα είναι ένα καλό ραντεβού!

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Θωμά Χαριτάκη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ