Πλοίο ασφαλείας, θεομηνία, ανεπιτήρητα ζώα, τα θέματα ενημέρωσης από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Πρωτογενούς Τομέα Δήμου Ιεράπετρας κ. Αργύρη Πανταζή (Ηχητικό)

Ο αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων, πρόεδρος της επιτροπής αγροτικών θεμάτων και Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας κ. Αργύρης Πανταζής, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Planet 90,6 FM

Με μια καλή είδηση άρχισε η συνέντευξη στον Planet 90,6 με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Πρωτογενούς Τομέα Δήμου Ιεράπετρας κ. Αργύρη Πανταζή, που έχει να κάνει με την διακίνηση των αγροτικών προϊόντων. Ο Αντιδήμαρχος μίλησε για το θέμα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πρόταση της Επιτροπής η οποία προτείνει ο εκάστοτε περιφερειάρχης να λαμβάνει απόφαση, όταν συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι να εισηγείται στον Υπουργό την αναγκαιότητα δρομολόγησης πλοίου όπως σε περιπτώσεις απεργιακών κινητοποιήσεων και μη διακίνηση προϊόντων και ο Υπουργός να βγάζει το πρόγραμμα για τη δρομολόγηση πλοίων ασφαλείας, και όχι να χρειάζεται η σύγκλιση συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Δεν είναι απεργοσπαστική  πρόταση αλλά πρέπει να γίνεται και η διάθεση των αγροτικών προϊόντων.

Στη συνέχεια ο κ. Πανταζής μίλησε για τις επιπτώσεις της λειψυδρίας στην περιοχή, στο τοπίο που άφησε η θεομηνία. Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε το εξ αναβολής, λόγο της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας.

Πριν την συνεδρίαση τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και μετά ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας. Το φλουρί έτυχε στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Πρωτογενούς Τομέα κ. Αργύρη Πανταζή, και του ευχόμαστε να μια τυχερή χρονιά.

Επίσης ο κ. Πανταζής αναφέρθηκε στην συνέλευση διαμαρτυρίας για τα ανεπιτήρητα ζώα στο Καβούσι όπου έδωσε το παρών. Το θέμα που έχει προκύψει με τα ανεπιτήρητα ζώα και την παράνομη βόσκηση χρειάζεται να υπάρξει συνεννόηση με τον Δήμαρχο, και με συντονισμένες προσπάθειες οι αρμόδιες Υπηρεσίες να πράξουν ως οφείλουν τα δέοντα, δηλ. να μπουν όλα σε μια σειρά, και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που χρονίζει, δηλώνει ο  Αντιδήμαρχος.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 η κ. Αργύρης Πανταζής