Παρουσία πλήθους κόσμου στην παρουσίαση των νέων προϊόντων της ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ (Ηχητικό)

Η παρουσίαση των νέων προϊόντων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Ιεράπετρα, στην αίθουσα συνεστιάσεων του Ξενοδοχείου Ostria Resort & Spa.

Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Μιχάλης Λεμπιδάκης που καλωσόρισε τους καλεσμένους ευχαριστώντας τους για την αποδοτική συνεργασία και σταθερή προτίμηση τους και έθεσε τον επόμενο στόχο που είναι η ανακύκλωση πλαστικών. Στην συνέχεια την παρουσίαση ανέλαβε ο προϊστάμενος πωλήσεων Κρήτης και Δωδεκανήσων κ. Δημήτρης Σιδεράκος.

Η εταιρία εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 70 χώρες και είμαστε περήφανοι για αυτό δήλωσε ο κ. Δ. Σιδεράκος, και παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας από τα πλαστικά κάλυψης θερμοκηπίων και την τεχνολογική τους εξέλιξη, και τονίσε ότι έχει συσταθεί ομάδα χημικών αποκλειστικά για τα θερμοκήπια προκειμένου να γίνουν ακόμα καλύτερα ως προς την αντοχή τα προϊόντα κάλυψης θερμοκηπίων. Στην ανεμοθύελλα της 25 & 26 Ιανουαρίου κανένα θερμοκήπιο που χρησιμοποιούσε νάιλον της Πλαστικά Κρήτης δεν έπαθε ζημιά τόνισε ο κ. Δ. Σιδεράκος. Τα θερμοκήπια Κρήτης κατέχουν το 86 % της αγοράς της Κρήτης ενώ ως καινοτόμο προϊόν είναι το μόνο που είναι επιλέξιμο στα ΕΣΠΑ.

Ενδιαφέρον για την περιοχή μας είχε η παρουσίαση των ειδικών πλαστικών για την συλλογή και αποθήκευση νερού. Τέλος ανέφερε πως ο επόμενος στόχος και το μεγάλο στοίχημα είναι ανακύκλωση των πλαστικών με τεχνολογία laser. Έχουμε βάλει στοίχημα να καθαρίσουμε την Κρήτη ανέφερε ο κ. Δ. Σιδεράκος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ