Ο ελληνικός ερυθρός σταυρός στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Ιεράπετρας–ευχαριστήριο

Στο πλαίσιο της ετήσιας Εκστρατείας Πρόληψης – Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού που οργανώνεται για 13η χρονιά από το Νοσηλευτικό Τομέα  του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας στην Βαϊνιά. Την Πέμπτη 16/06/2016 το απόγευμα ο πρόεδρος του Π.Τ. ΕΕΣ Ιεράπετρας κος Ανδρέας Μαμαντόπουλος μας μίλησε για τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του.

Στη συνέχεια ο κος Ανδρέας Μαμαντόπουλος μαζί με την κα Καλογήρου Χαρά και τις Εθελόντριες προχώρησαν σε καταγραφή ιστορικού, κλινική εξέταση, εκπαίδευση των μαθητριών και των καθηγητριών μας στην αυτοεξέταση και την ευαισθητοποίηση στη σημασία της μαστογραφίας και τέλος μας δόθηκε παραπεμπτικό για μαστογραφικό έλεγχο.

Ως σχολείο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας να ενημερωθούμε για τον καρκίνο του μαστού.

Τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κύριο Ανδρέα Μαμαντόπουλο για την υπομονή του να απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπαιδευομένων μας σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και τη μεγάλη συνεισφορά του στο έργο που επιτελεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ