Ο αντιδήμαρχος Αργύρης Πανταζής μίλησε στον Planet FM για την επιτυχία της AgroExpo, το υπόμνημα Τσιρώνη και τον τουρισμό

Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικών θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας μεταξύ των πολύ σημαντικών θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και σύνταξη υπομνήματος  στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Τσιρώνη που του παραδόθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης, AgroExpo 2017 με τα προβλήματα και αιτήματα του αγροτικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Στο  υπόμνημα περιλαμβάνονται μια σειρά από θέματα που απασχολούν τους αγρότες όπως: Η έντονη δυσαρέσκεια του αγροτικού κλάδου σχετικά με το νέο Ασφαλιστικό, Φορολογικό, Μεταφορά Αγροτικών προϊόντων, απεργία ΠΝΟ, Εγγειοβελτιωτικά έργα, Αγροτική οικονομία- φορολογικές ελαφρύνσεις, Ασφαλιστικό, Διασφάλιση Προέλευσης & Ποιότητας, Ανθοκομία, ελαιοκαλλιέργειες- Δακοκτονία, Βιολογική Καλλιέργεια, Μελισσοκομία, Αλιεία, Σύσταση αγροτικών δρόμων κ.α. Το  υπόμνημα παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης στον αναπληρωτή Υπουργό κ. Τσιρώνη.                                                                                               Για το θέμα από τις απεργίες της ΠΝΟ και την εφαρμογή του νόμου για το πλοίο ασφαλείας, θα γίνει συνάντηση στην Αθήνα.

Επίσης κ. Πανταζής αναφέρθηκε στην σημαντική επιτυχία της 2η Agro Expo 2017, καθώς και στα τελευταία νέα από την επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων, πρόεδρος της επιτροπής αγροτικών θεμάτων και Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας κ. Αργύρης Πανταζής, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Planet 90,6 FM