Ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για ανάδειξη νέων συμβουλίων ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ (Ηχητικό)

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Λασιθίου: Συνεχίζω με στόχο την ανάδειξη της Ν.Δ. ως 1η δύναμη

Ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών εκπροσώπων της ΝΔ σε όλη την επικράτεια. Μεγάλη συμμετοχή και… αέρας ανανέωσης. Κύρια θεματική της συνέντευξης στον Planet90,6 του κ. Γιώργου Μπαρμπούνη προέδρου Ν.Ο.Δ.Ε Λασιθίου, αποτέλεσε η διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών για ανάδειξη νέων συμβουλίων ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ. Βασικό θέμα της Συνέντευξης αποτέλεσε η μαζική συμμετοχή των πολιτών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς σε πανελλαδικό επίπεδο η συμμετοχή μεταφράσθηκε σε 155.000 πολίτες οι οποίοι πραγματοποίησαν την εγγραφή τους μέσω της κάρτας μέλους, εκ των οποίων οι 27.896 είναι νέα μέλη του Κόμματος. Πολίτες δηλαδή, που δεν είχαν συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου 2015 και συμμετείχαν τώρα για πρώτη φορά στις διαδικασίες του Κόμματος. Προχωράμε ενωμένοι στην πολιτική και ποιοτική ανανέωση της Ν.Δ., εκσυγχρονίζοντας την λειτουργία της Παράταξής μας, η οποία ανοίγεται εκτός των στενών κομματικών τειχών και απευθύνεται με αυτοπεποίθηση σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Στη ΝΔ, κάνουν λόγο για απόλυτη επιτυχία όσον αφορά στη διεξαγωγή των εκλογών, καθώς όπως επισημαίνουν πηγές της Πειραιώς, 155.000 ενεργά μέλη της παράταξης -αριθμός ρεκόρ όχι μόνον για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για μεγάλα ευρωπαϊκά κόμματα-  κλήθηκαν να εκλέξουν τους 4.050 εκπροσώπους τους που διεκδίκησαν τις θέσεις των προέδρων και των 9μελών συμβουλίων των Νομαρχιακών και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ). Στη διαδικασία ανεδείχθησαν επίσης και 1.000 νέοι σύνεδροι οι οποίοι θα μετέχουν στην κορυφαία θεσμική διαδικασία της Ν.Δ., στο επόμενο Συνέδριό της το οποίο θα διεξαχθεί το Φθινόπωρο.

Δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Λασιθίου Γιώργου Μπαρμπούνη – που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος – για την εκλογή των υποψηφίων των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Ολοκληρώνεται η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, με την ανάδειξη των Προέδρων των Νομαρχιακών Οργανώσεων, των προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και των μελών αυτών. Ταυτόχρονα γίνεται και η ανάδειξη των συνέδρων για τα δύο επόμενα συνέδρια του κόμματος.

Στον νομό Λασιθίου η διαδικασία της σταυροδοσίας δεν κρίθηκε αναγκαία. Αυτό γιατί ο αριθμός των υποψηφίων ήταν ακριβώς ίσος με τον αριθμό των εκλόγιμων θέσεων. Παρά το γεγονός αυτό και στο Λασίθι, όπως και σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, έγινε σημαντική ανανέωση των ψηφοδελτίων και πλήθος νεοδημοκρατών ανανέωσαν την εγγραφή τους στα μητρώα του κόμματος ή έκαναν εγγραφή για πρώτη φορά. Απέδειξαν με τον τρόπο αυτό για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.                          Σε ότι αφορά εμένα προσωπικά, συνεχίζω για μια ακόμη διετή θητεία στη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Λασιθίου. Θέση και αξίωμα τιμητικό αλλά συνάμα και μεγάλης ευθύνης. Συνεχίζω με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας ως πρώτη δύναμη στον νομό και την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωθυπουργό της χώρας, στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν εντός της διετίας της νέας θητείας μου.                 Τελειώνοντας θέλω να συγχαρώ όλους τους άμεσους συνεργάτες μου που εκλέγονται σήμερα, τα μέλη της ΝΟΔΕ , τους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών τοπικών Οργανώσεων, για την εκλογή τους. Μας περιμένει όλους πολύ και σκληρή δουλειά! Από αύριο σηκώνουμε μανίκια και ξεκινάμε δουλειά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τέλος στον κ. Στέργιο Μαρή τον πρόεδρο της ΝΕΦΕ για τις άψογες εκλογικές διαδικασίες, στον κ. Δημήτρη Αγαπίου περιφερειάρχη Κρήτης για τον γενικότερο συντονισμό και στον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη Στέλιο για την όλη οργάνωση της διαδικασίας πανελλαδικά.

Η Νέα Δημοκρατία είμαστε εμείς!

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Γιώργος Μπαρμπούνης

 

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • ΝΔ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ