Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τους Νέους Οικονομολόγους

oikonomologoi-14Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήματος Ανατολικής Κρήτης για τους Νέους Οικονομολόγους με τίτλο: «Εργασιακές Προοπτικές για νέους οικονομολόγους & επιχειρήσεις» που πραγματοποιήθηκαν στην Τετάρτη 10 και την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014.
Κατά την εκδήλωση της Τετάρτης 10/12/2014 η κ. Ρούστα, Kron quality IT services, παρουσίασε της δυνατότητες της πλατφόρμας «Αγορά Εργασίας» που λειτουργεί στα πλαίσια της ιστοσελίδας του ΟΕΕ/ΤΑΚ. Το νέο διαδικτυακό εγχείρημα, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο σε πτυχιούχους οικονομικών σχολών που αναζητούν εργασία και επαγγελματίες – εταιρείες που προσφέρουν θέσεις εργασίας σε απόφοιτους οικονομικών σχολών.

Ο κ. Καθαράκη, Διευθυντής ΚΕΚ Επιμελητηρίου Ηρακλείου, παρουσίασε τα επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης που απευθύνονται σε ανέργους και εργαζόμενους. Ο κ. Αλεξάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ανέλυσε τα αποτελέσματα της μελέτης του ΟΕΕ και του Πανεπιστημίου Πειραιά με τίτλο: «Οι προοπτικές του επαγγέλματος του Οικονομολόγου». Τέλος η κ. Κανδεράκη, Διοίκηση Επιχ., Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια NLP, παρουσίασε τα οφέλη των «Τεχνικών Επικοινωνίας στην ικανοποίηση των πελατών.»
Η εκδήλωση της Δευτέρας 15/12/14 περιελάμβανε διάλεξη της κ. Κανδεράκη και της κ. Μπάκιντα, Marketing M.Sc., Business Development, με θέμα την Σύνταξη Βιογραφικού και Προετοιμασία για Συνέντευξη.
Στόχος των εκδηλώσεων ήταν η ενίσχυση των νέων συναδέλφων στη διαδικασία ένταξης τους στην αγορά εργασίας και η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής «Αγορά Εργασίας», στην οποία έχουν ήδη αναρτηθεί σημαντικός αριθμός βιογραφικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ