Οι δράσεις του Δίκτυο Αλληλεγγύης «Ιστός» για το Φεβρουάριο

Κάθε Τετάρτη κινηματογραφική λέσχη αφιέρωμα στον ισπανόφωνο κινηματογράφο στις 21.00 . ( Ο Λαβύρινθος του Πάνα του Γκιγέρμο Ντελ Τόρο και «Τα ημερολόγια μοτοσυκλέτας» του Βάλτερ Σάλες) Στον χώρο του Ιστού Νικ. Φωκά 38 Ιεράπετρα.

  • Τσικνοπέμπτη από τις 12.00 το μεσιμέρι μέχρι το βράδυ στον χώρο του Ιστού.
  • Κάθε Σάββατο «Το Σαββατόβραδο της παρέας» Αυτό το Σάββατο «Βραδιά ανεκδότων με τον Φίλιππα Σαρρή και όποιον τολμάει να τον κοντράρει»
  • Θεατρικό Εργαστήρι με τον Αλέξη Μαχαιρά. Η δεύτερη φάση των σεμιναρίων ξεκινάει την Δευτέρα 20/2/2017 και θα κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο. Θα πραγματοποιηθούν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ στις 21.00. Θα διδαχθούν αυτοσχεδιασμός, θεατρικό παιχνίδι και ανάλυση κειμένων.
  • Αποκριάτικος Χορός Μεταμφιεσμένων (Party). Την Κυριακή των μεγάλων απόκριων 26/2/2017 μετά τη παρέλαση του Γεραπετρίτικου Καρναβαλιού. (17.00) και μέχρι πρωίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ. Χορός ξεφάντωμα , διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης και άλλες εκπλήξεις. Συμμετέχουμε στην καμπάνια «Στηρίζω το Γηροκομείο Ιεράπετρας» . Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την για την ενίσχυση του γηροκομείο

Κούλουμα την Καθαρή Δευτέρα 27/2/2017 από τις 12.00 το μεσιμέρι μέχρι … όσο αντέξουμε