Μεγαλειώδης και νικηφόρος ο αγώνας του ραδιομαραθώνιου για το νοσοκομείο Ιεράπετρας, επιτυγχάνετε ο στόχος για τη Μονάδα Ενδοσκοπήσεων (Ηχητικό)

Μεγαλειώδης και νικηφόρος ο αγώνας του ραδιομαραθώνιου για το νοσοκομείο Ιεράπετρας, επιτυγχάνετε ο στόχος για τη Μονάδα Ενδοσκοπήσεων                                                   

Οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ιεράπετρας, με το σημερινό ραδιομαραθώνιο απέδειξαν ότι είναι μέλη μιας δυναμικής κοινωνίας, που ξέρουν να αγωνίζονται  και να βοηθούν από το υστέρημά τους, με μοναδικό στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.

Εκκλησία, Δήμος, ιδρύματα, φορείς, επιχειρήσεις, ιδιώτες επαγγελματίες, απλοί πολίτες έδωσαν ένα βροντερό παρόν στο κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Κατέδειξαν με τη συγκινητικά θετική παρουσία τους, ότι στηρίζουν  τη  λειτουργία του  και βοηθούν στην  κάλυψη βασικών αναγκών του. Με τη δρομολόγηση  σοβαρών θετικών εξελίξεων για την Παθολογική κλινική και την απόκτηση του απαιτούμενου εξοπλισμού της ενδοσκοπικής μονάδας μέχρι τέλος του χρόνου , το Νοσοκομείο παίρνει την πορεία, που  όλος ο κόσμος επιθυμεί.

Θα υπάρξει ακριβής ενημέρωση, όταν θα έχουμε τα πλήρη στοιχεία, μετά την κατάθεση ή είσπραξη και έκδοση των σχετικών παραστατικών. Όμως σε γενικές γραμμές από την καταγραφή των ποσών από τους δωρητές διαφαίνεται καθαρά ότι καλύφθηκε ο στόχος των 30.000 ευρώ, που είχαμε βάλλει. 

Από το δελτίο κίνησης του λογαριασμού του Συλλόγου μας σήμερα 3 Οκτωβρίου 2018 στις 2.30 το μεσημέρι φαίνονται κατατεθειμένα 12.201 ευρώ από τα οποία τα 5077 ευρώ κατατέθηκαν από τις εισπράξεις από το  κιόσκι της πλατείας. Με τις καταθέσεις όλων των ποσών τις επόμενες μέρες, πιστεύουμε μέχρι την Παρασκευή, θα είμαστε σε θέσεις να ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια τα ποσά που συγκεντρώθηκαν. 

Ευχαριστούμε όλους όσοι  βοήθησαν στη μεγαλειώδη αυτή κοινωνική συμμετοχή για το Νοσοκομείο μας. Ο αγώνας αυτός ήταν νικηφόρος, αφού έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν υπάρχει θέληση για το καλύτερο, τα πάντα είναι εύκολα και η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να είναι δίπλα στις δίκαιες απαιτήσεις αυτού του υπέροχου κόσμου για αυτά, που θεωρούνται αυτονόητα και φυσικά τα δικαιούται.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Μπάμπης Κανάκης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.