Τι είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στο 4ο Προσυνέδριο για τις επιχειρήσεις, την επανεκκίνηση της οικονομίας, τον Τουρισμό και τον ΒΟΑΚ (Ηχητικό)

Στις εργασίες του 4ου προσυνεδρίου  το οποίο και παρακολούθησε, αναφέρθηκε στον Planet 90,6 η κα Ελένη Βλάσση Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενωμένη Ιεράπετρα, και πολιτευτής της Ν.Δ. στο Ν.Λασιθίου.

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο πλευρό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων βάζοντας στόχο την ελάφρυνση των υγειών επιχειρήσεων και επαγγελματιών που «πνίγονται» από χρέη σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Στους τρόπους με τους οποίους αυτό θα επιτευχθεί, αναφέρθηκε από το Ηράκλειο απόψε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο του 4ου Προσυνεδρίου του κόμματος.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. στην αρχή της ομιλίας του δεν παρέλειψε να κάνει μία μικρή αναφορά στην επίθεση που είχε δεχτεί η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη, αναφορικά με πιθανή ανάμιξή της στα Paradise Papers.  «Ο Καζαντζάκης είχε πει: Το ψέμα είναι ανανδρία. Και θα σας έλεγα ότι να επιτίθεται κανείς πλαγίως συχνά και με υπονοούμενα στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μία γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, η οποία έχει διακριθεί στον ιδιωτικό τομέα, η οποία προσπαθεί να χτίσει τη δική της επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτό είναι διπλή ανανδρία. Είναι ντροπή τους», ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης.

Στόχοι της Ν.Δ.

Στη συνέχεια ο Κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στους στόχους της ΝΔ, που έχουν να κάνουν με την επανεκκίνηση της οικονομίας, με τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των επιχειρήσεων, με τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος , καθώς επίσης και στην αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων κατά 100 δισ. ευρώ μέσα σε μία 5ετία, αύξηση των εξαγωγών, σε επίπεδο μεγαλύτερο του 40% του ΑΕΠ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί