Νέος ακτινολογικός υπέρηχος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας ενημερώνει τους πολίτες, ότι παρελήφθη στα τέλη Δεκεμβρίου 2018 ο νέος ακτινολογικός υπέρηχος συνολικής προϋπολογιστικής δαπάνης περίπου 25.000 ευρώ. Πραγματοποιήθηκε επίσης η απαιτούμενη εκπαίδευση στους ιατρούς του ακτινολογικού και μαιευτικού – γυναικολογικού τμήματος οι οποίοι θα κάνουν χρήση του συγκεκριμένου ιατρικού εξοπλισμού.

Ο αναφερόμενος υπέρηχος αγοράστηκε από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στα πλαίσια της αναβάθμισης και αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού και έπειτα από βλάβη που προέκυψε στον παλιό υπέρηχο, η οποία τον κατέστησε μη λειτουργικό. Με την λειτουργία του νέου υπέρηχου ενισχύεται ακόμα περισσότερο η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας.

Σημειώνεται επίσης ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία που αφορά την προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου 16 τομών που εγκρίθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας.

Η προσπάθεια για την άμεση και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου μας συνεχίζεται απρόσκοπτα προς όφελος των πολιτών.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής
Γεώργιος Αρακαδάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.