Με Στεφάνι από την Αρχαιότερη Μινωϊκή Ελιά στεφανώθηκαν οι νικητές των 5ων Ορεινών Ορειβατικών Αγώνων Καβουσίου

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έτρεξαν 10 χιλιόμετρα στους ορεινούς ορειβατικούς αγώνες Καβουσίου, που διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο την Κυριακή 29 Οκτωβρίου το πρωΐ . Η βροχή δεν εμπόδισε τους αθλητές που τερμάτισαν σε χρόνους ρεκόρ.
Η κυρία Ελένη Βλάσση επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένη Ιεράπετρα»  και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του “Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας απένειμε τα βραβεία στις γυναίκες νικήτριες και τις στεφάνωσε με στεφάνι απο την ελιά του Αζοριά.  Οι γυναίκες νικήτριες
είναι:
ΧΑΖΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 1:02:55
TRILLING JULIA MARIA 1:08:04
ΛΙΑΠΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ 1:12:03
Η Ελένη Βλάσση απευθυνόμενη στους αθλητές είπε χαρακτηριστικά: «Το μεγαλύτερο βραβείο για εσάς τους αθλητές είναι αυτό το ελάϊνο στεφάνι από την αρχαιότερη Μινωϊκή ελιά του κόσμου ηλικίας 5000 χρόνων, γιατί συνδέει το απόμακρο παρελθόν με το παρόν .
Στο αγωνιστικό μέρος και στην γενική κατάταξη μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Χατζάκης- Καζάνης Eco Sunlas με χρόνο 52’ 51’’, δεύτερος ο Θεμιστοκλής Αγγελόπουλος O.Y.K  με χρόνο 54’ 21’’ και τρίτος νικητής ο Παπαδογιαννάκης Δημήτρης  Mikrojim με χρόνο 56’ 33’’.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ