Με ηλεκτρονικό τρόπο και με την χρήση των κωδικών του TAXIS θα γίνονται, οι εγγραφές στα Επαγγελματικά Λύκεια (Ηχητικό)

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας

Ο διευθυντής του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Ιεράπετρας, κ. Μανόλης Γιακουμάκης, μίλησε στον Planet 90,6 για τα πλεονεκτήματα φοίτησης.

Μιλώντας, ο διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. κ. Μ. Γιακουμάκης, βάσει της εγκυκλίου που στάλθηκε, για την ηλεκτρονική εγγραφή των μαθητών σε όλες τις τάξεις του Λυκείου και για λόγους ασφαλείας ο γονέας (ή ο ενήλικος μαθητής) πρέπει να χρησιμοποιήσει τους κωδικούς του Taxis για να δηλώνει τάξη, τομέα και ειδικότητα. Στην περίπτωση που ο γονέας, δηλώσει αδυναμία να κάνει ο ίδιος ηλεκτρονικά τη δήλωση, θα πρέπει να απευθυνθεί με αίτηση στον διευθυντή του σχολείου, προκειμένου η εγγραφή να γίνει με την χρήση των δικών του (του διευθυντή) κωδικών. Να σημειωθεί πως, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει αναρτηθεί η κατάσταση με τα ΕΠΑΛ της χώρας και τις ειδικότητες που θα διδάσκονται.

Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από τη 14η Μαΐου έως την 31η Μαΐου 2018, οι μαθητές / τριες μπορούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν, ή να μετεγγραφούν για το νέο σχολικό έτος 2018-19. Δικαίωμα εγγραφής έχουν: Όσοι διαθέτουν τουλάχιστον Απολυτήριο Γυμνασίου, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη θέση τους, άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, απόφοιτοι παρελθόντων ετών ΤΕΛ, ΤΕΣ, ΤΕΕ (Α΄ και Β΄ κύκλου) όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους σε Γενικό Λύκειο, ΤΕΛ, ΤΕΣ, ΤΕΕ, απόφοιτοι Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ).

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Μανόλης Γιακουμάκης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ