Με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών στο Δήμο Ιεράπετρας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών στο Δήμο Ιεράπετρας μετά την  επίσκεψη της  νέας κινητής μονάδας μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης, διάρκειας έντεκα ημερών από 20/11/2017 έως 4/12/2017.

Η νέα κινητή  μονάδα μαστογραφίας, παρέμεινε στην πόλη της Ιεράπετρας για τέσσερις ημέρες και επισκέφτηκε διάφορες κοινότητες του δήμου μας για έξι ημέρες, δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες του ευρύτερου δήμου Ιεράπετρας να πραγματοποιήσουν δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν μακριά από το σημείο διαμονής τους.

Πραγματοποιήθηκαν 164 δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες ηλικίας 40-70 ετών, πολλές από τις οποίες  έκαναν μαστογραφία για πρώτη φορά ή μετά από αρκετά χρόνια.

Ο Εντεταλμένος θεμάτων Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας κ. Αντώνης Πετράς,  θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Κρήτης για την παραχώρηση της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους κατά τόπους  Πολιτιστικούς   Συλλόγους, το Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Παχειάς Άμμου, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και την πραγματοποίηση αυτού του προγράμματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ