«Κουβέντα να γίνεται» – Οι «Road Runners» νικητές στο «Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας» 2019 5/3/19

Το κυνήγι του θησαυρού Ιεράπετρας κορυφώθηκε και νικητές από αυτή τη φιλική αναμέτρηση βγήκαν οι Road Runners, αφού το όνομα τους προδίδει και τη ταχύτητα τους!

Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουν και ανυπομονούν να διοργανώσουν το Κυνήγι του Θησαυρού Ιεράπετρας 2020.
Η Ειρήνη Μπρα και Ναταλία Παπαδάκη, μέλη της ομάδας ήρθαν στο στούντιο του Planet και μας μετέφεραν τη χαρά τους για αυτή τη νίκη μαζί με όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού! Ξεκίνησαν στις 9 το πρωί και τελείωσαν το παιχνίδι στις 7 το βράδυ.

Αυτή τη φορά πείσμωσαν και τα κατάφεραν αφού με μεθοδικότητα, ομαδικότητα και παρατηρητικότητα έλυσαν τους γρίφους και έφτασαν στον πολυπόθητο θησαυρό. Κάθε μέλος της ομάδας έπαιξε τον δικό του σημαντικό ρόλο ώστε να φτάσουν πιο γρήγορα απ’όλους.
Μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη φετινή διοργάνωση που ανέλαβαν «τα κατσίκια», οι περυσινοί νικητές που έχουν μεγάλη εμπειρία κερδίζοντας τον θησαυρό αρκετές χρονιές.

Οι γρίφοι ήταν αρκετά δύσκολοι όπως μας λένε και θέλει εμπειρία για να λυθούν, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει θέληση και όρεξη για παιχνίδι. Δεν ζήτησαν καμία βοήθεια από άλλες ομάδες και κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους.
Η επόμενη διοργάνωση είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα και θα βάλουν τα δυνατά τους να φανούν ισάξιοι με τους προηγούμενους διοργανωτές.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη κουβέντα στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ