«Κουβέντα να γίνεται» – Ν. Μαμουλάκης / B.I.C. Κρήτης 21/11/18

Το Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – B.I.C. Κρήτης, ανακοινώνει τη διεξαγωγή “Σεμιναρίων στον Τουριστικό Κλάδο”, ενός κύκλου 6 αυτοτελών σεμιναρίων, με στόχο την μετάδοση δεξιοτήτων και γνώσεων με εκπαιδευτική δομή, η οποία θα έχει θεωρητικό και πρακτικό κομμάτι, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ενδιαφερομένων.
Τα Σεμινάρια διεξάγονται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τουρισμού και επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Κρήτης.
Οι Θεματικές ενότητες – Τίτλοι σεμιναρίων:
● Οροφοκόμος – Housekeeper
● Γενικός Προϊστάμενος Οροφοκομίας
● Σερβιτόρος – Waiter
● Οινοχόος – Sommelier
● Εξυπηρέτηση Πελατών- Customer service
● Οργάνωση Παρουσίαση Κρύου & Ζεστού Μπουφέ Ξενοδοχείων
Το B.I.C. Κρήτης προσκαλεί όποιον ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή στα σεμινάρια και να αδράξει τη γνώση που θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες, οι εκλεκτοί εισηγητές του Εργαστηρίου Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Κρήτης.
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις πιστοποιημένες αίθουσες σεμιναρίων του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης (B.I.C. Κρήτης) και θα είναι διάρκειας 20 ωρών έκαστο.
Δηλώστε συμμετοχή για όποια θεματική ενότητα σας ενδιαφέρει. Το κόστος είναι 140,00 € ανά άτομο σε κάθε ενότητα με προπληρωμή.

ο κ. Νίκος Μαμουλάκης, συνεργάτης του B.I.C. μιλάει στον Planet για τα σεμινάρια που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες ή επιχειρηματίες που θέλουν να πιστοποιήσουν το επάγγελμα τους, όσο και σε νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εργαστούν για πρώτη φορά στον εν λόγω κλάδο.
Αφορά ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τουρισμό και μεταξύ άλλων στόχος είναι, η καλύτερη εξυπηρέτηση και κατά συνέπεια η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η αναβάθμιση στον ελληνικό τουρισμό, ιδιαίτερα στον τόπο μας. «Η Ιεράπετρα έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, αφού είναι παράδεισος και με το κλίμα που έχει μπορεί να στηρίξει τουρισμό για μεγάλη περίοδο» λέει και ο κ. Μαμουλάκης και συμπληρώνει «Η κατάρτιση και η γνώση είναι πλούτος και βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι μέσα από αυτό. Είναι σημαντικό να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες και το επίπεδο μας, να ξεφύγουμε από τον μαζικό τουρισμό και να παρέχουμε κάτι διαφορετικό».
Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν πιστοποίηση από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τους νέους στην αναζήτηση εργασίας αλλά και να παρέχει μια προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχουν οι επαγγελματίες.

Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια στην σελίδα του B.I.C. Κρήτης:
http://www.bicofcrete.gr/
ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο : 2842.304950

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.