«Κουβέντα να γίνεται» – Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας / Γεραπετρίτικο Καρναβάλι 2019 – 4/2/19

Το pregame για το Κυνήγι θησαυρού Ιεράπετρας ξεκίνησε με «τα Κατσίκια» να έχουν αναλάβει τη διοργάνωση και στην ουσία κηρύχτηκε η έναρξη των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Όλη η πόλη ανυπομονεί να γιορτάσει για άλλη μια χρονιά αυτό το μεγάλο και πολύχρωμο γεγονός στην Ιεράπετρα. Οι προσδοκίες για μια ακόμη μεγαλύτερη διοργάνωση για το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι 2019 έχουν ανέβει.

Το team του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας Μαρία Κουβάκη (Πρόεδρος), η Γωγώ Καροφυλλάκη (Αντιπρόεδρος) και η Μυρτώ Μαρκοπούλου (Μέλος) έφεραν το αποκριάτικο κλίμα στο στούντιο του Planet και επιβεβαιώνουν, ότι φέτος η παρέλαση θα είναι ακόμη πιο πετυχημένη σε σχέση με την ήδη εντυπωσιακή του 2018.
Μέχρι σήμερα, έχουν δηλώσει συμμετοχή 10 ομάδες και οι προετοιμασίες και κατασκευές των αρμάτων καλά κρατούν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τη μέρα πριν από τη παρέλαση.

Μετά τη περυσινή συμμετοχή του Γιώργου Λιανού, ο οποίος παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη παρέλαση, φέτος ο Πολιτιστικός σύλλογος έκανε πρόταση στην πολυτάλαντη Ματθίλδη Μαγγίρα που δέχτηκε με χαρά. Από τη στιγμή που ο Σύλλογος στηρίζεται για δεύτερη χρονιά από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ανεβάσουν το καρναβάλι πιο ψηλά και να προσελκύσουν νέους επισκέπτες όπως λένε τα κορίτσια. «Η επιτυχία μιας εκδήλωσης φαίνεται στη προσέλευση του κόσμου. Είναι μια διαφήμιση για τη πόλη μας και δε βλέπουμε κάτι κακό σε αυτό». Επισημαίνουν ότι η μεγαλύτερη στήριξη εδώ και πολλά χρόνια έρχεται από τους Ιεραπετρίτες, που έχουν αγκαλιάσει αυτή την εκδήλωση και ανεβάζουν τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

Φέτος, για πρώτη χρονιά το πρώτο Άρμα θα είναι ο Βασιλιάς Καρνάβαλος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα θυμίζει Αρχαία Ελλάδα! Ο σκοπός αυτής της μεγάλης εκδήλωσης είναι ο κόσμος να βγει έξω από το σπίτι του και να διασκεδάσει δίνοντας του την αφορμή να κάνει κάτι διαφορετικό.

https://www.facebook.com

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ