«Κουβέντα να γίνεται» – Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας / Τα Κατσίκια (Γ. Μαστοράκης) 30/1/19

Το 30ο Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας είναι πλέον γεγονός! Μια επετειακή χρονιά το οποίο θεωρούν ιδιαίτερα τιμητικό «τα Κατσίκια» οι φετινοί διοργανωτές του 3ου παλαιότερου παιχνιδιού στην Ελλάδα.

«Το κυνήγι της χαμένης αθωότητας» είναι το θέμα του παιχνιδιού με αναφορές στην ιστορία του, η οποία θα έχει και σχέση με τους γρίφους, οι οποίοι είναι έτοιμοι και περιμένουν να λυθούν όταν θα έρθει η ώρα.
Το 2018 έλαβαν μέρος 46 ομάδες, αριθμός που φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί φέτος, αφού μπήκαν πολλές νέες ομάδες στο παιχνίδι. Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και λίγο πριν από το βασικό παιχνίδι στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/treasure.ierapetra/ και έδρα πάντα το Στέκι Νεολαίας.

Αρκετές ομάδες έχουν ήδη διαλέξει τραγούδια, τα οποία θα παρουσιαστούν στο μεγάλο πάρτι των ομάδων, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 19.00 στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ. Το πάρτι είναι ανοιχτό για όλους και το φετινό θέμα είναι «μπουζούκια της δεκαετίας του ‘80» όπως λέει ο Γιάννης Μαστοράκης. Θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα και οι ομάδες θα ανεβαίνουν στη σκηνή και θα παρουσιάζουν το τραγούδι που επέλεξαν με ελευθερία μεταμφίεσης. Δικαίωμα βαθμολογίας έχουν μόνο οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο κυνήγι. Ένα πάρτι γεμάτο με γαρύφαλλα και μπουζούκια!

Τη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει το pregame με έναν λίγο πιο δύσκολο γρίφο όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Μαστοράκης, και ίσως χρειαστεί να βγουν έξω από την Ιεράπετρα, ενώ το βασικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί εντός πόλεως.

Οι χορηγοί φέτος είναι κοινοί για το Κυνήγι του Θησαυρού και τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας που διοργανώνουν το Καρναβάλι σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας, ώστε να υπάρχει μια διαφάνεια στα έσοδα, όπως ήταν και παλαιότερα, λέει ο Γιάννης Μαστοράκης.

Το Κυνήγι ξεκινάει και θα είμαστε όλοι εκεί για να το ζήσουμε παρέα!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συζήτηση με τον Γιάννη Μαστοράκη στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ