Κίνημα Αλλαγής: Με την παρουσίαση του νέου σήματος ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος (Ηχητικό)

Κίνημα Αλλαγής: Με την παρουσίαση του νέου σήματος του Κινήματος Αλλαγής, ένα ρόδο με κόκκινο, μπλέ και πράσινο χρώμα ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αποκωδικοποιώντας το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στον Planet 90,6 με τον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαδικασιών κ. Αντώνη Βγόντζα

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής. Το ρόδο με τα τρία κόκκινα και το ένα γαλάζιο πέταλο και τον πράσινο μίσχο (κάτω), έγινε δεκτό με χειροκροτήματα που συμβολίσει τις αξίες και τις παρακαταθήκες της Δημοκρατικής παράταξης και σηματοδοτεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της παράταξης. Είχαν προηγηθεί, επί πολλές ώρες, οι ομιλίες των κεντρικών και των περιφερειακών «παικτών» του νέου φορέα. Λίγο νωρίτερα εγκρίθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία η διακήρυξη, το καταστατικό και το πρόγραμμα του νέου φορέα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστούν τα προτεινόμενα πρόσωπα για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής.

Κλείνοντας τη συζήτηση στο συνέδριο, η Φώφη Γεννηματά απηύθυνε γενικό προσκλητήριο στις προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας και κατέθεσε προτάσεις για 12+1 κρίσιμα ζητήματα για την πολιτική σταθερότητα και την ανασυγκρότηση της χώρας, καλώντας κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να τοποθετηθούν. Από τις ομιλίες δεν έλειψαν οι προτάσεις για τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει ο νέος φορέας αλλά και η σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Αντώνης Βγόντζας