«Κουβέντα να γίνεται» ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας – Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 27/11/18

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Ιεράπετρας, όπως μας λένε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας

Μανώλης Γεωργαλάκης και η Προϊσταμένη Πολιτισμού και Παιδείας Ειρήνη Μπρα, οι οποίοι μας μετέφεραν τον ενθουσιασμό τους και το άρωμα Χριστουγέννων στο στούντιο του Planet.
Καλούν όλο τον κόσμο να κατέβει στην Ιεράπετρα! Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 9 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο του 2019. Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργεί από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 μέχρι και μετά τις 22.00 το βράδυ και θα επεκταθεί και στην Οδό Κοθρή. Γίνονται προσπάθειες να έρθει ένα καρουζέλ, θα λειτουργήσει τρενάκι με ράγες για τα παιδιά, τραμπολίνο κ.α. και θα γίνουν διάφορες άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, συναυλίες, καλλιτεχνικά που θα διασκεδάσουν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες.
Η φωταγώγηση του δέντρου θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου και το βράδυ εκείνο θα μας διασκεδάσει η περίφημη Ελένη Φουριέρα. Σε διαφορετική χρονική στιγμή θα γίνει συναυλία με τον Γιάννη Σαββιδάκη, ο οποίος θα πει παιδικά τραγούδια τα οποία μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι εντός τους χριστουγεννιάτικου χωριού, αλλά ενεργή θα και η συμμετοχή του Κέντρου Μουσικών Σπουδών.
Ο πήχης έχει ανέβει, ο ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας θα συνεργαστεί με διάφορους φορείς, όπως και την Περιφέρεια Κρήτης που στηρίζει αυτές τις προσπάθειες. Οι εκδηλώσεις θα επεκταθούν και σε διάφορες Δημοτικές Ενότητες (Μακρύς Γιαλός, Κεντρί, Γρα Λυγιά κ.α.) που μπορούν να υποστηρίξουν τις δράσεις.
Ο στολισμός της πόλης έχει ήδη ξεκινήσει και στόχος είναι να φωτιστούν και καταστήματα που βρίσκονται εκτός κέντρου. Στις 15 Δεκεμβρίου, η Αντιπεριφέρεια διοργανώνει μια χριστουγεννιάτικη μουσική παράσταση, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη με τον αξιόλογο καλλιτέχνη Δώρο Δημοσθένους.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη κουβέντα στο ηχητικό που ακολουθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.