Με επιτυχία η απολογιστική ημερίδα της Πράξης: «Στηρίζουμε την Εργασία και την Ανάπτυξη»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα η απολογιστική ημερίδα της Πράξης: «Στηρίζουμε την Εργασία και την Ανάπτυξη», της Αναπτυξιακής Σύμπραξης: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».
Η εκδήλωση με θέμα: «Απολογισμός και Αξιολόγηση της Πράξης: «Στηρίζουμε την Εργασία & την Ανάπτυξη», διοργανώθηκε από τον Δήμο Ιεράπετρας και την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015.
Σημειώνεται ότι η υλοποίηση του προγράμματος ξεκίνησε στις αρχές του 2013 και ολοκληρώνεται σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου 2015. Στο διάστημα αυτό 100 άνεργοι από τους Δήμους Σητείας και Ιεράπετρας δέχτηκαν ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής και κατάρτισης, με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Η παρουσίαση και ο απολογισμός του προγράμματος: «Στηρίζουμε την Εργασία & την Ανάπτυξη», που υλοποίησε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», έγινε από τον Δήμαρχο Σητείας και Πρόεδρο του Ο.Α.Σ. ΑΑΕ ΟΤΑ Θοδωρή Πατεράκη. Το στέλεχος της Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ Μαριλένα Κοκολάκη που αναφέρθηκε στις δράσεις Συμβουλευτικής και Κατάρτισης, δίνοντας έμφαση στα αποτελέσματα προώθησης ανέργων στην αγορά εργασίας.
Τις δράσεις Δημοσιότητας και Δικτύωσης καθώς και τις υπό ίδρυση Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, παρουσίασε ο διευθυντής του Ο.Α.Σ. Α.Α.Ε. ΟΤΑ και διαχειριστής της Πράξης: «Στηρίζουμε την Εργασία και την Ανάπτυξη», Μανώλης Τσαντάκης.
Τον Οδηγό καλών πρακτικών Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στον πρωτογενή τομέα, παρουσίασε ο οικονομολόγος Μανώλης Κολετζάκης, ενώ ο οικονομολόγος Γιώργος Σισαμάκης παρουσίασε τα υπό προκήρυξη προγράμματα επιχειρηματικότητας και προώθησης στην απασχόληση, της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ