Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας μοίρασε της τσάντες Χριστουγεννιάτικης Χαράς – Έλευση του Αη Βασίλη στο λιμάνι (Ηχητικό)

Με την σημαντική προσφορά του Επιμελητηρίου Λασιθίου σε χρήμα στο τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, τη βοήθεια πολιτών, Συλλόγων, σωμάτων ασφαλείας, και φορέων, μοιράστηκαν οι 300 τσάντες της Χριστουγεννιάτικης Χαράς από το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας & του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ανέφερε στον Planet 90,6 πως και φέτος έγινε εφικτό να ικανοποιηθεί ο στόχος και να μοιραστούν είδη πρώτη ανάγκης σε πολίτες με πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ έχουν μείνει περίπου 10 οικογένειες και μεμονωμένα άτομα τα οποία δεν κατάφεραν να βρουν εκείνες τις μέρες οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ή λόγο αλλαγής διεύθυνσης, ή λόγο αλλαγής τηλεφώνου. Ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος, κάλεσε επίσης όλο τον κόσμο να βρίσκεται μαζικά την Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 7 ακριβώς το απόγευμα στο λιμάνι της Ιεράπετρας, για την υποδοχή του Άγιου Βασίλη σε μια γιορτή με πολλές εκπλήξεις, δώρα στα παιδιά, που θα στηθεί με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής, του Λιμενικού, και του τμήματος του Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας, και θα έχει τελικό προορισμό την κεντρική πλατεία Ιεράπετρας.

Ο απολογισμός και η προσφορά του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας μέχρι σήμερα , λίγο παραπάνω από ένα χρόνο μετά την εκλογή μας, έχουμε παραδώσει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας:

Δύο ηλεκτρικούς γερανούς για κατακλιμένους ασθενείς PEGASUS

Εικοσιένα (21)  νοσοκομειακά μαξιλάρια, που προσέφερε στο Σύλλογο για το Νοσοκομείο η κ. Μιράντα Κατσαβδάκη.

Ένα λουτρό υπερήχων  για τον καθαρισμό και την απολύμανση   χειρουργικών εργαλείων.

Ένα σύγχρονο υπερηχογράφο καινούριο μάρκας CHISON , μεγάλη προσφορά της Εταιρείας  «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ»

Ένα μεταχειρισμένο υπερηχογράφο, προσφορά της Ομάδας “Solidarité Normandie Grece ” (Αλληλεγγύη Νορμανδία –Ελλάδα)

Ένα μόνιτορ  με καπνογράφο, προσφορά του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, της εταιρείας «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε., ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» και του  Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Δύο μηχανήματα HOLDER με το λογισμικό τους,  προσφορά του Συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, της Τράπεζας Χανίων , του Συνεταιρισμού «Ανατολή» και του Προσωπικού των εργαζομένων στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης.

Δύο CPAP προσφορά της οικογένειας Κεχαγιαδάκη ,του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και του καταστήματος  NEW MEDICA στην  Ιεράπετρα.

Ένα σετ ορθοπεδικών πριονιών- τρυπανιών, για τις ανάγκες του Ορθοπεδικού τμήματος.

Επίσης είχαμε δωρεά από την Ομάδα αλληλεγγύης  ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ «Solidarité Normandie Grece», τον παρακάτω μεταχειρισμένο εξοπλισμό:

Ένα φορείο

Πατερίτσες με περιπατητήρες

Τρία αυτόματα κρεβάτια

Ένα αυτόματο τραπέζι μάλαξης(μασάζ)

Ένα αυτόματο ανάκλιντρο (δυνατότητα ζυγίσματος ατόμου)

Πολυθρόνες, μπαστούνια, ορθωτικό μηχάνημα,

Ένα  μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών (σφίξη, πίεση, θερμοκρασία, κορεσμό οξυγόνου.  Θα καλύψει  ανάγκες της Παθολογικής Κλινικής και είναι προσφορά του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου .Ιωάννη του Δήμου Ιεράπετρας.

Ένα  μηχάνημα Bi-Pap δωρεά του κ. Καλογεράκη, εκπροσώπου της Medical life

Eίδη ιματισμού, δωρεά του  Ξενοδοχείου SUNWING στο Μακρύ Γιαλό , με πρωτοβουλία της  Διευθύντριας κ. Ανέζας  Φουρλάνου .

Αρκετά σεντόνια και κουβέρτες δωρεά του Φίλιππα Μαραγκάκη.

Έτσι η αγάπη των συμπολιτών μας πιάνει  άμεσα τόπο,  με την αγορά  μηχανημάτων ή ειδών εξοπλισμού, μέσα από τον πίνακα ιεράρχησης των αναγκών του Νοσοκομείου, που έχει συνταχθεί σε συνεργασία με τα θεσμοθετημένα όργανα του Νοσοκομείου μας.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο επισημαίνουμε ξανά ότι το Νοσοκομείο Ιεράπετρας είναι υπόθεση όλων μας.  Όλοι  μαζί μπορούμε να συμπαρασταθούμε και να βοηθήσουμε εκεί  ,  όπου ο κρατικός μηχανισμός ή οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες εμποδίζουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους  όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση των στόχων , που είχαμε βάλλει ως Σύλλογος.

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ  ΕΝΑ ΕΛΠΙΔΟφΟΡΟ  ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ »

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μαμαντόπουλος Ανδρέας: Πρόεδρος, Πετράς Αντώνιος: Αντιπρόεδρος, Κανάκης Μπάμπης: Γενικός Γραμματέας,  Παϋσανίδου Μαρία: Ταμίας και Κουφάκης Μανώλης, Δασκαλάκη Καλλιόπη, Αγγελάκη Κυριακή και Δαμηλάκης Σταύρος μέλη.

mamantopoulos-antreas

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος