Για τον εκσυγχρονισμό λειτουργίας του Ε.Ε.Σ. και στις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο Δήμαρχο μίλησε στον Planet 90,6 ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. κ. Μαμαντόπουλος (Ηχητικό)

Απομακρύνεται ο κίνδυνος αναστολή της δράσης του στην Ελλάδα με το αποφασιστικό βήμα της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης, διότι ο Ε.Ε.Σ. υλοποιώντας ένα ακόμη προαπαιτούμενο της Δ.Ο.Ε.Σ. θα διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο Καταστατικό, το οποίο σύμφωνα και με τους εκπροσώπους της Δ.Ο.Ε.Σ. και της Δ.Ε.Ε.Σ. (Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού) που παρέστησαν στη Συνέλευση είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις Αρχές και το όραμα του Διεθνούς Ερυθροσταυρικού Κινήματος.

Μαμαντόπουλος στις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο Δήμαρχο

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για πρόεδρος στον Ε.Ε.Σ., αφού δεν προτίθεται να μετακομίσει στην Αθήνα, και στόχος του είναι να παραφίνη μέλος του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Aναφερόμενος στην φημολογία που το τελευταίο διάστημα αναπτύσσεται στην περιοχή της Ιεράπετρας τοποθετώντας τον ανάμεσα στους υποψήφιους «μνηστήρες» του δημαρχιακού θώκου, ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ανέφερε ότι αναμένονται οι οριστικές του αποφάσεις με το πέρας των καθηκόντων του, που δεν του αφήνουν περιθώριο να σκεφτεί κάτι διαφορετικό πέρα του Ερυθρό Σταυρού, με τις οριστικές του απαντήσεις για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στην Ιεράπετρα, να τις τοποθετεί με την ολοκλήρωση της θητείας του στην Αθήνα. Όπως τόνισε εκτιμά την στήριξη που υπάρχει στο πρόσωπό του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που μπορεί να επηρεάσει την τελική του απόφαση.

Στην συνέχεια ο κ. Μαμαντόπουλος μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελείτε από τους φίλους του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, για την «Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» μιας  πρωτοβουλίας που αναβαθμίζει την πόλη μας σε πόλη αλληλεγγύης και ευαισθησίας, και έστειλε της ευχές του  για «χρόνια πολλά» και «καλές γιορτές» σε όλους τους πολίτες.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.