Συνέντευξη του ευρωβουλευτή Δημήτρη Μελά στον Planet 90,6 (Ηχητικό)

Οι Ευρωεκλογές δίνουν τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος Ο Δημήτρης Μελάς περιλαμβάνεται στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και μίλησε στον Planet 90,6

O Δημήτρης Μελάς, ένα πρόσωπο με μεγάλη γνώση στα θέματα αγροτικής οικονομίας περιλαμβάνεται στους υποψηφίους για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου όπως ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία. Στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει επισκέφθηκε την Κρήτη ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης των Ευρωεκλογών του προσεχούς Μαΐου. Στην συνέντευξη που ακολουθεί, μιλάει για τον χαρακτήρα των Ευρωεκλογών, το στοίχημα της Ν.Δ. γι αυτή την αναμέτρηση αλλά και την δική του υποψηφιότητα, που έχει ως σκοπό την ενημέρωση των πολιτών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το τι κερδίζουν οι χώρες τους από τη συμμετοχή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως ο ίδιος διευκρινίζει στη συνέντευξή του στον Planet 90,6 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα αποτελέσει το κεντρικό πολιτικό μήνυμα, που θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εθνικών εκλογών.

Μιλώντας για την Ευρώπη, ο κ. Μελάς υποστηρίζει ότι διέρχεται περίοδο αποσταθεροποίησης και κρίσης και σημειώνει ότι χρειάζεται επανεκκίνηση μέσα από μία νέα κοινωνική αντίληψη και περισσότερη αποτελεσματική συνεργασία.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Δημήτρης Μελάς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.