Ημερίδα με θέμα «Στηρίζουμε την Εργασία & την Ανάπτυξη»

Ημερίδα με θέμα «Απολογισμός και Αξιολόγηση της Πράξης: «Στηρίζουμε την Εργασία & την Ανάπτυξη», της Αναπτυξιακής Σύμπραξης: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», διοργανώνουν ο Δήμος Ιεράπετρας και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιεράπετρας.
Η παρουσίαση και ο απολογισμός του προγράμματος: «Στηρίζουμε την Εργασία & την Ανάπτυξη», που υλοποίησε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», θα γίνει από τον Δήμαρχο Σητείας και Πρόεδρο του Ο.Α.Σ. ΑΑΕ ΟΤΑ Θοδωρή Πατεράκη και στη συνέχεια ο διευθυντής της Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ Γιώργος Ζερβός θ’ αναφερθεί στις δράσεις Συμβουλευτικής και Κατάρτισης, δίνοντας έμφαση στα αποτελέσματα προώθησης ανέργων στην αγορά εργασίας.
Τις δράσεις Δημοσιότητας και Δικτύωσης καθώς και τις υπό ίδρυση Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, θα παρουσιάσει ο διευθυντής του Ο.Α.Σ. ΑΑΕ ΟΤΑ και διαχειριστής της Πράξης: «Στηρίζουμε την Εργασία και την Ανάπτυξη», Μανώλης Τσαντάκης.
Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με παρουσίαση του Οδηγού καλών πρακτικών Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στον πρωτογενή τομέα, από τον οικονομολόγο Μανώλη Κολετζάκη και θα κλείσει με παρουσίαση υπό προκήρυξη προγραμμάτων επιχειρηματικότητας και προώθησης στην απασχόληση, της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, από τον Οικονομολόγο Γιώργο Σισαμάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ