Ενισχύεται η αγορά της Ιεράπετρας με την δημιουργία OPEN MALLS (Συνέντευξη)

Μετά τον Άγιο Νικόλαο και τις άλλες τρείς πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης , Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων, επεκτείνεται η δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου – OPEN MALLS (όπως ήδη λειτουργούν σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αλεξανδρούπολη)  και στην Ιεράπετρα με την υποστήριξη της ΕΣΕΕ και της Περιφέρειας Κρήτης.

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Planet 90,6.

Σημαντικά θα είναι τα οφέλη για τις συμμετέχουσες σε αυτά επιχειρήσεις αλλά και για τους καταναλωτές που θα τα επισκέπτονται.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει να ευνοήσει τη διευκόλυνση συνεργειών ανάμεσα σε μικρές εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και να προωθήσει συνεργασίες με πολιτιστικές & τουριστικές δραστηριότητες αλλά και παραδοσιακά επαγγέλματα και βιοτεχνικές επιχειρήσεις.

Για τις θερινές εκπτώσεις ο κ. Β. Μπινιχάκης ανέφερε ότι όλα τα εμπορικά καταστήματα της Ιεράπετρας έχουν προχωρήσει σε πραγματικές εκπτώσεις με πολύ υψηλά ποσοστά λόγω της οικονομικής κρίσης και της κακής χρονιάς στους αγρότες.

Οι τακτικές θερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα  διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας ετοιμάζεται για τη Λευκή Νύχτα με μια σειρά δράσεων και happenings, με πολλές εκπλήξεις μουσική, DJ, κλήρωση δώρων κ.α. σε μια προσπάθεια στήριξης της τοπικής αγοράς.

Ακολουθεί η συνέντευξη με τον κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ