Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας – Ελπίδα ανάκαμψης οι θερινές εμπορικές εκπτώσεις (Ηχητικό)

Στη νέα περίοδο των εκπτώσεων, η οποία ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου, και θα διαρκέσει μέχρι τέλος Αυγούστου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας. Υποτονική παραμένει από τις αρχές του Ιουνίου η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Ιεράπετρας, με χαμηλό τζίρο για τους επαγγελματίες, ελπίζοντας σε… καλύτερες ημέρες με την έναρξη των θερινών εκπτώσεων από τις 9 Ιουλίου.

Την εικόνα της αγοράς περιέγραψε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, μιλώντας στον Planet 90,6 παραθέτοντας ως κύριο λόγο την “επί μακρόν μειωμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών…”. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου δήλωσε αισιόδοξος, αναφέροντας πως “οι καλοκαιρινές εκπτώσεις μπορούν να αποδώσουν, όπως έγινε και πέρυσι, παρά την γενικότερη μείωση του οικογενειακού προϋπολογισμού για την καταναλωτική δαπάνη…”. Καταληκτικά, δε σημείωσε ότι “στοιχεία που εξακολουθούν να επηρεάζουν την αγορά παραμένουν η πολιτική και οικονομική σταθερότητα της χώρας, καθώς και η αυξημένη φορολογική επιβάρυνση των πολιτών…”.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, μιλά για το μέλλον, συνοψίζει τα οράματά του αλλά και τα σχέδια του Εμπορικού Συλλόγου.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης