Νέο διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου: Ποιοι εκλέγονται (Ηχητικό)

Ειδικότερα, στις κάλπες προσήλθαν 79 μέλη του δικηγορικού συλλόγου, επί συνόλου 104 εγγεγραμμένων και τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 70. Νέος πρόεδρος εξελέγη με 70 ψήφους ο Γεώργιος Παραουλάκης. Τα λευκά ψηφοδέλτια ήταν 8, ενώ είχαμε 1 άκυρο.

Ποιοι εκλέγονται

Στο νέο Δ.Σ. εξελεγισαν: Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης 43 ψήφους, Θεοφάνης Κοϊνάκης 30, Ιωάννης Μανδελένης 32, Σταύρος Παξιμαδάκης 36, Εμμ. Σκυβαλάκης 42, Σοφία Τσαγκαράκη 47, Χρυσάνθη Φαρσάρη 43, Νίκος Χαλκιαδάκης 31.

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδάκης ευχήθηκε υγεία στους δικηγόρους του νέου διοικητικού συμβουλίου, και τόνισε ότι η νέα διοίκηση πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση για τα μελλοντικά προβλήματα που μπορεί να έχει ο κλάδος. Ο κ. Νίκος Παπαδάκης αποχωρεί μετά τη συμπλήρωση δύο διαδοχικών θητειών στη θέση αυτή. Επίσης μια νέα διαφορά είναι ότι από τριετής, η θητεία του νέου συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου, θα είναι πλέον τετραετής. Και αντί των αρχών Μαρτίου, η θητεία του νέου Δ.Σ. θα ξεκινά από 1ης Ιανουαρίου 2018.

Ο κ. Γιώργος Παραουλάκης είναι 25 χρόνια δικηγόρος και έχει θητεύσει ως μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου επί τρεις συνεχόμενες θητείες από το 2008. Έχει δε διατελέσει Γραμματέας του Δ.Σ. από το 2011 ως το 2014. O Γιώργος Παραουλάκης δηλώνει μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά και δύσκολα θέματα να αντιμετωπίσουμε. Εύχομαι να υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας για το οποίο εξ άλλου είμαι σίγουρος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, με τη βοήθεια και των υπολοίπων συναδέλφων μας.» Να ευχηθούμε το νέο Δ.Σ να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που είναι μπροστά.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο Γεώργιος Παραουλάκης