Συζήτηση για τα προβλήματα του Δημοτικού Σχολείου Παχειάς Άμμου

dimarxos-sxoleio-paxiaΤα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παχειάς Άμμου επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Ιεράπετρας.
Τα ζητήματα που ετέθησαν αφορούσαν κυρίως τις κτιριακές υποδομές και τις αναγκαίες παρεμβάσεις. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ανέφεραν ότι η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, μετέφεραν τα προβλήματα που υπάρχουν στο σχολείο, ένα παράθυρο που θέλει επιδιόρθωση γιατί μπάζει νερά, τις τουαλέτες, στις οποίες θα πρέπει μετά τις εργασίες που έγιναν πρόσφατα, να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμη. Αλλά επεσήμαναν πως σε συνεργασία με το δήμο, αλλά και με εθελοντικές δράσεις θα προσπαθήσουν για το καλύτερο για το σχολείο.
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Νταραράς επισήμανε ότι «τα προβλήματα που υπάρχουν στο σχολείο είναι γνωστά και τα περισσότερα από αυτά έχουν δρομολογηθεί. Εκκρεμούν κάποιες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, όμως λόγω του ότι το σχολείο είναι ανοιχτό κρίνεται πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να γίνουν οι σχετικές εργασίες».

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ