Απαντήσεις απέναντι στις καταγγελίες που δέχεται σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε στον Planet 90,6 ο πρόεδρος του Δ.Σ Ιεράπετρας

Φωτογραφία αρχείου

Ο κ. Μπινιχάκης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη δουλειά που έγινε από την Οικονομική Υπηρεσία στον ισολογισμό του Δήμου, η οποία κρίθηκε θετικά και από τους ορκωτούς λογιστές που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση που πέρασε ομόφωνα από όλο το σώμα του Δημοτικού Συμβούλιου.

Η απόφαση των παρατάξεων να μην συμμετέχουν στη σημερινή συνεδρίαση είναι λάθος, αφού όλες οι παρατάξεις και οι σύμβουλοι ψηφίστηκαν για να συμμετέχουν στις διαδικασίες και να διαφωνούν αν έτσι πιστεύουν.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης

 

Koινή ανακοίνωση καταγγελίας δημοτικών παρατάξεων εναντίον της Δημοτικής Αρχής και του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου

Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Δήμου Ιεράπετρας για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ιεράπετρας στις 27/11/2019, με  αποτέλεσμα να μην συζητηθούν σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θεωρούμε ότι υπήρχε σκοπιμότητα, διότι αποφάσισε μονομερώς τη διακοπή της συνεδρίασης και τη συνέχεια της, στις 9.30 π.μ της επομένης, παρά τη διαφωνία των Δημοτικών Συμβούλων των άλλων παρατάξεων, που αποτελούν και την πλειοψηφία του Δ.Σ

Επίσης καταγγέλλουμε την τραμπουκική επίθεση Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας σε επικεφαλή Δημοτικής Παράταξης της μειοψηφίας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέχουμε από την συνέχιση της συνεδρίασης
Πανταζής Αργύρης
Μουζουράκης Αλέξανδρος
Βλάσση Ελένη
Κοτσιφάκη Μαρία
Πετράς Αντώνιος
Προϊστάκης Γεώργιος
Αγγελάκης Γεώργιος
Σαραντώνης Ιωάννης
Κουγιουμτζάκης Γεώργιος
Ζερβάκης Εμμανουήλ
Μεραμβελιωτάκης Νικόλαος
Σαρρής Παναγιώτης
Αντωνάκης Γεώργιος

Ηχητικό απο το δημοτικό συμβούλιο

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.