Ανοιχτή ευχαριστήρια – συγχαρητήρια επιστολή στο Γ.Ν.Κ.Υ. Ιεράπετρας

nosokomio ierapetras general

Κύριε Διοικητά του Γ.Ν.Κ.Υ.Ιεράπετρας,
Απευθύνομαι σ’ εσάς, επιθυμώντας αρχικά να μεταφέρετε τις ευχές μου για το νέο έτος στο προσωπικό του Γ.Ν.Κ.Υ Ιεράπετρας.

Επίσης θα ήθελα να σας διηγηθώ προσωπική μου ιστορία που διαδραματίστηκε τις πρώτες μέρες του 2018 στο Νοσοκομείο, το οποίο έχετε την τύχη να διοικείτε.

Καλά διαβάσατε, έχετε την τύχη να διοικείτε ένα Νοσοκομείο, το οποίο στελεχώνεται από εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό, αλλά κυρίως από προσωπικό το οποίο πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Επιπλέον έχετε την τύχη το Νοσοκομείο να βρίσκεται σε μια περιοχή, της οποίας οι άνθρωποι το έχτισαν με τα χέρια τους και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να το διατηρούν ανοιχτό με την ψυχή τους. 

Έτσι, επιτρέψτε μου να περιγράψω με συντομία το γεγονός, το οποίο στάθηκε η αφορμή να συντάξω την παρούσα επιστολή: Οι γονείς μου οι οποίοι ζούνε μόνιμα στην πόλη της Καρδίτσας, αποφάσισαν φέτος τα Χριστούγεννα, όπως και τα τελευταία οκτώ χρόνια, να μας επισκεφτούν για μερικές μέρες. Ο εξηνταπεντάχρονος πατέρας μου αντιμετώπισε πρόσφατα πρόβλημα στην καρδιά του το οποίο έχρηζε ιατρικής αντιμετώπισης, ανάταξη το είπαν οι γιατροί, όπου απαιτούνταν να νοσηλευτεί για μερικές μέρες στην Καρδιολογική Κλινική. Έτσι λοιπόν, την 08:30 ώρα της 02/01/2018 περάσαμε την πόρτα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ό,τι χρειαζόταν και την 10:30 ώρα ο πατέρας  μου βρισκόταν σε δωμάτιο της Καρδιολογικής Κλινικής περιμένοντας να γίνει αυτό που απαιτείται για την αποκατάσταση της υγείας του.   

Δεν θέλω να σας κουράσω με λεπτομέρειες, άλλωστε δεν είναι αυτό που έχει αξία. Αξία για μένα έχει πως ο πατέρας μου έγινε καλά και την 10:00 ώρα της 04/01/2018 πήρε εξιτήριο.

Αξία όμως για ‘σας, αλλά και για όλους εμάς έχει πως το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, της Καρδιολογικής Κλινικής και του Χειρουργείου, αντιμετώπισε έναν ασθενή τόσο ανθρώπινα, τόσο φιλικά, με χαμόγελο και ηρεμία που τον ΄΄ ανάγκασε ΄΄, τη στιγμή που βγήκε από το χειρουργείο με δάκρυα στα μάτια, να πει στους δικούς του ανθρώπους και σε κάποιους από το προσωπικό του Νοσοκομείου, πως τέτοια αντιμετώπιση δεν είχε ΠΟΤΕ!

Καταλαβαίνετε κύριε Διοικητά πως αισθάνθηκε αυτός ο άνθρωπος, αλλά και οι οικείοι του!

Θα ήθελα να μεταφέρετε την ευγνωμοσύνη μου στο προσωπικό του Γ.Ν.Κ.Υ.Ιεράπετρας για τον επαγγελματισμό του, αλλά κυρίως για την ανθρωπιά του και να το παρακαλέσετε να συνεχίσει να προσφέρει ακόμα καλύτερα τις υπηρεσίες του στους ανθρώπους της Νοτιοανατολικής Κρήτης… και όχι μόνο.

Ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη οφείλω στον καρδιολόγο κ. Στασινό Παναγιώτη, την αναισθησιολόγο κ. Μαργαριτσανάκη Παρασκευή και τον επίσης καρδιολόγο και φίλο μου κ. Τσικαλουδάκη Αντώνιο, για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και το αμέριστο προσωπικό και κοινωνικό ενδιαφέρον για την αποκατάσταση της υγείας του πατέρα μου.

Ιεράπετρα 05/01/2018

Με εξαιρετική τιμή         

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας

Νταραράς Ηλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ