Αγιασμός  για την έναρξη του σχολικού έτους στο 1ο γυμνάσιο Ιεράπετρας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στις 11-09-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός  για την έναρξη του σχολικού έτους 2018-2019. Τον αγιασμό τέλεσε ο  πατέρας της Ενορίας του Τιμίου Σταυρού Κος Μολυμπάκη Εμμανουήλ με  τον πατέρα της ενορίας Καβουσίου Κο  Φρυσαλάκη Εμμανουήλ. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας Κος Νταραράς Ηλίας  ,αρκετοί Γονείς μαθητών , οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου και το σύνολο των μαθητών του σχολείου. Μετά τον αγιασμό  διαβάστηκε το Μήνυμα του υπουργού παιδείας κ. Γιαβρόγλου από την συνάδελφο Κα Σκουλούδη Αλεξάνδρα. Στο τέλος μίλησε ο Δ/ντής του Γυμνασίου Κος Περαντώνης Γεώργιος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους μαθητές του σχολείου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Απευθυνόμενος στους μαθητές του σχολείου είπε: Αγαπητά μας παιδιά και ιδιαίτερα της Α΄ Γυμνασίου  βρίσκεστε στο ανακαινισμένο  κτίριο του Σχολείου μας . Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έγινε μια εργώδης προσπάθεια ούτως ώστε να ανακαινίσουμε να εξωραΐσουμε και να βελτιώσουμε τις κτιριακές υποδομές του σχολείου. Την περασμένη χρονιά αγοράστηκε καινούργιο εκπαιδευτικό υλικό για το εργαστήριο Φυσικής και Χημείας και καινούργιος ηλεκτρονικός εξοπλισμός για τις ηλεκτρονικές υποδομές του σχολείου και πολλά άλλα τα οποία δεν είναι της παρούσης για να τα απαριθμήσω . Να ξέρετε ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο .Ότι έγινε μέχρι σήμερα στο σχολείο έγινε με την συνέργεια πολλών παραγόντων. Μένουν πολλά ακόμα να γίνουν . Θέλουμε το σχολείο μας και αυτή είναι και η φιλοδοξία μας να είναι ένας τόπος που δεν θα μοιάζει σε καμιά περίπτωση με φυλακή. Φιλοδοξούμε το σχολείο μας  να είναι ένας τόπος φιλικός , όπου με την βοήθεια των καθηγητών σας να κάνουμε την ζωή σας καλύτερη μέσω της γνώσης , να ξεδιπλώσουμε τα όνειρα σας και να τα κάνουμε πραγματικότητα. Θέλουμε σε κάθε περίπτωση το σχολείο να είναι ένα σχολείο ευχάριστο  στο μαθητή ,όπου θα προάγονται οι πανανθρώπινες αρετές και αξίες , της γνώσης , της αγάπης  και της αλληλεγγύης.

Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι καλή Σχολική χρονιά.

Ο  Διευθυντής
Περαντώνης Γεώργιος
Μαθηματικός ΠΕ03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.