Άνοιξε πάλι η μεγάλη βεντέτα στην Κρήτη για μια Αιμοδοσία..

Με αφορμή την οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας στο δημοτικό σχολειό Γρα-Λυγιάς παραλίγο να ξανά ανοίξει η μεγάλη βεντέτα της Κρήτης, ανάμεσα στου Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες η αν θέλετε στους Φουρτουνάκηδες και τους Βροντάκηδες. Η έχθρα τον δυο οικογενειών είναι άσβεστη για τον προπάππου του προπάππου του πάππου τους και ποιος ητονε ο πρώτος αιμοδότης. Όμως η αγάπη μπορεί να κινήσει την γη, και ενωμένοι όλοι μαζί καταφέρνουν να δώσουν το αίμα τους, σε όσους το χρειάζονται.

Οι μαθητές και οι γονείς του 5ου  δημοτικού σχολειού Ιεράπετρας για 4η  χρονιά με το έξυπνο βίντεο τους ριμέικ της γνώστης ταινίας «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» , μας δείχνουν ότι ο εθελοντισμός ενώνει και ότι ακόμα και μια τόσο δυνατή βεντέτα έχει αίσιο τέλος.

Όλοι μαζί την Κυριακή 7 Απριλίου από της 8:30 το πρωί μέχρι και της 13:30 στο δημοτικό σχολειό Γρα-Λυγιάς να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες και  να «Χαρίσουμε ζωή, το έχουμε μέσα μας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.