Άλλη μια «Γιορτή Λαδιού», η τρίτη κατά σειρά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Άλλη μια «Γιορτή Λαδιού», η τρίτη κατά σειρά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Προώθησης κοινωνικής οικονομίας “Ιστός” ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του για την εθελοντική και κοπιαστική δουλειά που προσέφεραν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστεί τις κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις ( Κοιν.σ.επ) «Επτάστικτος» και «Προοπτική» και τον αγροτικό συνεταιρισμό Χειροτεχνών για τη συμμετοχή και τη βοήθειά τους στη διοργάνωση. Ευχαριστεί όλους τους εκθέτες που με την παρουσία τους έδωσαν αξία στην  εκδήλωσή μας. Ευχαριστεί τον κύριο Δρακάκη για την παρουσίαση της δουλειάς του στο ξυλότορνο, την κυρία Δέσποινα Μαθιουδάκη για για την παρουσίαση  του θέματος: Χαρούπι «Η σοκολάτα της Κρήτης»   και την επίδειξη κατασκευής χαρουπομερέντας και τον Παύλο Δασκαλάκη για την παρουσίαση των αιωνόβιων ελαιόδεντρων.   Ευχαριστεί τους μουσικούς Γιώργο Λαμπράκη,  Μανόλη Καραβυράκη,   Σπύρο Τσικαλουδάκη , Γιώργο Φραγκάκη, Μανόλη Καραβελάκη,  την Ξανθούλα Πορφυράκη και την Μαριάννα Λιανάκη που έπαιξαν και τραγούδησαν για την διασκέδαση μας. Ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες και τα καταστήματα της πόλης μας, που πάντα στηρίζουν τις προσπάθειές μας, για τα δώρα που προσέφεραν για την κλήρωση που έγινε για ενίσχυση του δικτύου μας. Ευχαριστεί την «Κοινω.πολιτι.α και τον δήμο καθώς και τους εργαζόμενους τους για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τέλος ευχαριστεί όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της Ιεράπετρας για την μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση.

Με την αφορμή σας θυμίζουμε τις επόμενες εκδηλώσεις μας:

Αύριο 2/8 και ώρα 21.30 στο 3ο Γυμνάσιο η θεατρική ομάδα Ιεράπετρας «Ιστός» παρουσιάζει το έργο «Ανάμεσα στον Έρωτα και την Αγάπη» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μαχαιρά.

Το Σάββατο 6/8 στο καφενείο της παρέας το «Θέατρο στον χώρο του Ιστού-Καερετι» με την παράσταση «Blackout» με τον  Χρήστο Σαπουντζή σε σκηνοθεσία της Ειρήνης Μαργαρίτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ